Yaxell HANA filetovací nůž 150 mm
Kód: 34816Související produkty
Detailní popis produktu
Krájení bez trhání a pilování
Filetovací nůž 刺身 se vyznačuje svou schopností vytvářet delikátní a tenké plátky. Jeho dlouhá, úzká čepel minimalizuje trhání nebo pilování masa a je ideální pro krájení nejen různých druhů masa a ryb, ale i větší zeleniny. Vyniká pružnější čepelí než ostatní nože, což umožňuje snadné krájení tenčích plátků.
Filetovací nůž je obratnější než klasický kuchařský nůž, což ho činí ideálním pro preciznější úkoly, jako filetování ryby nebo vykosťování masa.
Vynikající čepel z oceli MOVAX
Středovou ocelí nožů HANA je jádro vyrobené z prvotřídní japonské nerezové oceli MOVAX, která je známá svou výjimečnou odolností a schopností udržet ostrost. Ocel MOVAX, složená z chromu, molybdenu a vanadu, dosahuje tvrdosti 58 HRC, což zajišťuje mimořádnou životnost čepele. Nože HANA využívají metodu výroby známou jako San Mai 三枚, při které jsou použity tři vrstvy oceli. Středová vrstva oceli MOVAX je z obou stran obklopena vrstvou vysoce kvalitní nerezové oceli, která je velmi houževnatá a funguje jako "arrestor" mikrotrhlinek vznikajících ve tvrdé středové oceli. Tím je čepel maximálně odolná proti ztrátě ostří a snižuje se riziko vylomení.
Luxusní rukojeť z dřeva Pakka
Rukojeť nožů HANA je navržena tak, aby byla nejen esteticky přitažlivá, ale také funkční. Prémiově vypadající rukojeť ve tvaru osmiúhelníku je vyrobena z tmavě hnědého dřeva Pakka, které dosahuje dokonalého vyvážení a optimálního ovládání. Tento tradiční japonský design zajišťuje velmi pohodlnou manipulaci, což oceníte při každém použití.
Dokonalý řezný výkon a tradiční japonský vzhled
Japonské kuchyňské nože Hana jsou vyráběny ručně v Seki, městě s bohatou historií výroby japonských mečů a později také japonských nožů. Podobně jako japonské samurajské meče mají i nože HANA na svém ručně broušeném ostří hamon 刃文 (vzor na čepeli nože způsobený kalením), což přidává na jejich autenticitě a kráse. Přidejte do své kuchyně kousek japonské tradice a mistrovství s noži HANA.
Doporučené použití a péče o japonské nože Yaxell:
- Japonské nože Yaxell používejte pouze na krájecím prkénku
- Nože nepoužívejte ke krájení zmražených potravin.
- Japonské nože nejsou určeny na krájení masa s kostí.
- Nůž po použití očistěte vodou a otřete suchou utěrkou.
- Nože nemyjte v myčce na nádobí.
- Nože vždy ukládejte mimo dosah dětí.
Balení:
Každý nůž je dodáván v dárkové kazetě, kterou zároveň můžete použít jako pouzdro na nože.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože Yaxell |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Délka čepele: | 150 mm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.